luni, 19 aprilie 2010

S-A DEPASIT ORICE LIMITA!

Istoria acesui proiect de lege privind sistemul unic de pensii se apropie de sfarsit. Inimaginabil cum acesti oameni din Guvern reusesc sa treaca legi prin Parlament cu ajutotul unor tradatori! Proiectul a ajus in discutii in Plenul Senatului. Opozitia este depasita numeric, proiectul de lege va trece si va ajunge la Camera Deputatilor, care este si decizionala. In concluzie proiectul va deveni lege in curand si asa cum si-au propus guvernantii! Voi, ceilalti militari care stati in asteptare ..ce asteptati de fapt?
Voi, ceilalti militari de la alte asociatii militare, de ce nu ripostati? Nu va inteleg! Va sunt retezate drepturi financiare importante si voi aplaudati? In ce tara traim si ce fel de oameni sunteti?
De ce nu putem toti militari sa ne unim? Nu putem sa lasam o mana de oameni care s-au numit singuri in functii sa ne umileasca atat de josnic. Pana la urma am muncit pentru drepturile noastre, nu am furat. Ministrul Oprea ar trebui sa-si convinga independentii sa nu voteze favorabil acest proiect de lege a pensiilor si nu sa se laude ca-si va da demisia daca acest proiect va deveni lege. Sa-si convinga independentii sa fie de partea noastra, apoi poate sa-si dea demisia. Daca-si da demisia si independentii lui nu sunt de partera noastra, ce rezolva? Praf in ochi. Ne ramane ultima varianta: Justitia. Aici cu siguranta vom castiga..dar, au castigat si profesorii in justitie si ce daca? Guvernantii au ignorat aceste decizii! Si atunci? Ce-i de facut!? Acesti oameni nu tin cont de nimic si sunt indarjiti sa treaca acesta lege slaba din toate punctele de vedere.
Astept pe toti cei interesati sa dea o solutie la aceste probleme.
Este nevoie de un punct de inflexiune, aceasta lege a fost facuta fara cap, cu incalcarea Constitutiei si altor multe legi. Trebuie sa devenim radicali si sa trecem cu adevarat la lupta sindicala. Fac apel sa trecem la lupta sindicala cu adevarat. Fac apel catre toate filialele SCMD sa ia in calcul acest aspect.
Vorbesc in nume propriu.
Vicepresedinte SCMD F1 Buzau
Marius Moldovan

2 comentarii:

  1. Stimati domni,
    Astazi am participat la sedinta senatului si va pot spune cu toata convingerea ca nu se bate nimeni pentru pensiile nostre.Este numai un joc politicianist de glezne ca se ne pacaleasca.Atata nesimtire cata am vazut la aceasta sedinta din partea distinsilor senatori nu am vazut in viata mea.Nici un senator nu-l asculta pe cel care vorbea, aveau preocupari total paralele cu ceeace se discuta,stateau cu spatele la cel care vorbea, discutau in grupuri,paraseau sala de sedinte si reveneau dupa zeci de minute,lucrau in draci la leptopurile personale sau citeau presa.Eticheta de parlament al rusinii este prea dulce fata de ceeace am constatat .Singurii care au avut un comportament decent au fost cei peste 40 de invitati din partea pensionarilor militari ,care au plecat total deceptionati si scarbiti de ceeace au vizionat.Stimati alegatori, aveti grija pe cine vom trimite in parlament in 2012.Votul uninominal sa fie de adevaratelea ,nu schiop asa cum l-a promulgat marele mogul.Sa nu mai permitem nici unui asemenea nemernic sa mai patrunda in parlament.Daca vom sta pasivi ne meritam soarta si vom fi obligati sa punem mana pe arma si va asigur ca vom sti in cine sa tragem de data aceasta.
    Col(r)ing.Voinea Ion

    RăspundețiȘtergere
  2. Filiala 1, sector 6 se pregatise bine pentru acea activitate.La ora 14.30 cei 5 membrii desemnati erau prezenti la intrarea in senat cu benere special pregatite .Din pacate benerele ne-au fost retinute la intrare iar activitatea a inceput la ora 16.30 nu 14.30 asa cum fusese anuntata.Pensionarii militari au aplaudat frenetic pe senatorii care ne-au aparat interesele, lucru care l-a deranjat evident pe dl.OPREA. A fost o prima actiune de testare a posibilitatilor SCMD.Personal sunt specializat in razboi electronic si informational ,insa sper sa ma specializez si in lupta sindicala.Ce ma deranjeaza este ca inca suntem prea putini si multi dintre noi nu mai suntem capabili sa ducem lupte de strada.Trebuie sa crestem rapid ca numar ,sa ne punem la punct un sistem de comunicatii viabil iar filialele sa devina adevarate batalioane gata de lupta permanent.Nu trebuie sa neglijam insa si atragerea militarilor activi de partea noastra.
    Cu stima si speranta,
    Col(r)ing.Voinea Ion

    RăspundețiȘtergere