vineri, 25 mai 2012

COMUNICAT SCMD FILIALA 1 BUZAU

      Astăzi 25.05.2012, a avut loc o întâlnire de lucru informativă a membrilor SCMD Filiala 1 Buzău, cu dl. gl.lt.(r.) Corneliu DOBRIȚOIU - Ministrul Apărării Naționale, activitate ce s-a desfășurat cu sprijinul necondiționat al partenerilor noștrii de dialog din Uniunea Social Liberală (USL), dl. deputat George SCUTARU - președintele PNL Buzău și dl. senator Cristinel Marian BÎGIU.
      La această activitate dl. Ministru gl.lt.(r.) Corneliu DOBRIȚOIU ne-a prezentat acțiunile și demersurile intreprinse de Ministerul Apărării Naționale și de domnia sa personal, pentru rezolvarera problemelor cu care se confruntă în general sistemul militar, inclusiv cele care privesc restabilirea legalității în domeniul pensiilor militare de stat.
      Pe aceasta cale aducem mulțumirile noastre d-lui. gl.lt.(r.) Corneliu DOBRIȚOIU pentru lămuririle și precizările facute, pentru raspunsurile la întrebările ridicate de unii membrii de sindicat și de asemenea sprijinului acordat de către dl. deputat George SCUTARU și dl. senator Cristinel Marian BÎGIU, a angajamentelor luate ca palamentari PNL și ca oameni politici, de a sprijini acțiunile legale pe care SCMD Filiala 1 Buzău le va desfășura pe viitor și susținerea inițiativelor parlamentare care privesc rezolvarea problemelor noastre.

BIROUL OPERATIV AL SCMD FILIALA 1 BUZAU