luni, 4 iulie 2011

COMUNICAT

PENTRU MEMBRI DE SINDICAT CARORA IN DECIZIA DE REVIZUIRE LE-A FOST CALCULAT UN CUANTUM MAI MARE(MAI MIC SAU EGAL!) RAPORTAT LA   CUANTUMUL PENSIEI DIN LUNA DECEMBRIE 2010 SI DORESC SA SE RETRAGA DIN PROCESELE(PASUL 1A SI PASUL1 B) INTENTATE DE SCMD LA TRIBUNALUL BUZAU, VA ROG SA VENITI LA SEDIUL FILIALEI DIN STR.COL.I.BUZOIANU PENTRU A COMPLETA UN FORMULAR TIP SI PENTRU SEMNATURA.
AFISEZ FORMULARUL TIP PENTRU A PUTEA FI DESCARCAT DE CEI CARE DORESC.
INCEPAND CU DATA DE 05 IULIE FORMULARUL VA FI DISPONIBIL LA SEDIU!
VA MULTUMESC!

TRIBUNALUL BUZAU
DOSAR NR……. / 114 / 2011

TERMEN : ….. / …… / 2011





                                              DOMNULE PRESEDINTE,




        Subsemnatul, ………………………………………., domiciliat in ………………….. ………………………………………., Jud. Buzau, posesor CI/BI, seria …….., nr. ...........…….., avand CNP ………………………….., membru al SINDICATULUI CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE, IN RETRAGERE SI IN REZERVA,  Filiala 1 Buzau, in calitate de reclamant in Dosar nr. ……… / 114 / 2011, aflat pe rolul Tribunalului Buzau, cu termen de judecata in data de ....… / ....… / 2011, in temeiul art. 246 Cod Procedura Civila, arat ca  inteleg sa renunt la judecata in prezenta cauza, intrucat  mi-a fost comunicata Decizia de revizuire.
    Motivat de acest aspect va solicit sa luati act de renuntarea la judecata si sa dispuneti scoaterea mea din prezenta cauza.





             Data                                                                           Semnatura
       ….. / …… / 2011