miercuri, 22 iunie 2011

PDL - numele tău este ticaloşie!


Asadar, “câinii latră si ursul se c…..ă”!
În şedinţa din 21 iunie 2011 a Camerei Deputaţilor a fost adoptat Proiectul de Lege nr. 158/2011, referitor la aprobarea OUG1/2011 privind stabilirea unor măsuri în domeniul pensiilor acordate BENEFICIARILOR proveniţi din sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională.
În „spiritul şi litera legalităţii portocalii”, acest proiect de Lege a fost aprobat în stilul deja cunoscut şi consacrat de Roberta Anastase şi practicat în spiritul originalei „democraţii” portocalii de către acest partid „democratic”(şi aliaţii săi UDMR, UNPR, minorităţi), prin FURT!
Cu un tupeu şi o iresponsabilitate înnăscute, doi dintre parlamentarii portocalii, Marius Dugulescu şi Dănuţ Liga - şi după câte se pare şi alţi asemenea ticăloşi portocalii, şi-au permis să batjocorească o întreagă categorie profesională, să calce în picioare Constituţia, legi şi principii, norme morale.Si nu trebuie uitat că aceşti nemernici „au jurat” cu mâna pe Biblie să respecte Constituţia şi legile ţării! Care legi?
„Legea junglei portocalii”, în care „toţi cei care nu sunt cu noi sunt duşmanii poporului”, în care cei care nu execută ordinele de la partid sunt…”trădători”, în care cei care fură mai mult decât ei sunt moguli şi ticăloşi!
Că aceste recalculări şi revizuiri sunt doar nişte bazaconii pentru a fura de la unii şi a le da celor „ascultători”, după un principiu al contributivităţii cunoscut doar de profesorul de socialism ştiinţific-Emil Boc- şi „specialiştii militari” ai lui Oprea, au creat un val de inechităţi, o încărcare şi mai mare a bugetului de pensii- şi aşa destul de fragil- al MapN, un val de nemulţumiri în rândul pensionarilor militari, nu mai este un secret pentru nimeni.
De ce era nevoie de astfel de inechităţi, de o asemenea batjocură, de creerea unei categorii de nedreptăţiţi de 10% după cifrele lui Oprea, de 30% după realitate?
Să legiferezi batjocura şi umilirea unei întregi categorii profesionale, inechitatea, încălcarea gravă a Constituţiei şi a Legilor prin Furt, este strigător la cer. Şi mai presus de toate, asta nu poate şi nu trebuie uitat sau iertat!
Trecuţi prin multe încercări în viaţă şi carieră, noi militarii putem înţelege şi ierta multe, dar nu umilinţa şi batjocura, călcarea în picioare a onoarei şi demnităţii noastre de către nişte neisprăviţi. A face rău este lucru uşor, a îndrepta răul făcut de nişte nemernici este o muncă de Sisif.
De aceea, cerem Presedintelui României să nu promulge o lege adoptată prin furt, de fapt încă o lege adoptată cu „contribuţia infracţională” a unor iresponsabili din cadrul PDL. Este o obligaţie care îi revine Preşedintelui Băsescu, ca apărător al Constituţiei şi Legilor ţării.
În caz contrar, se va face şi el părtaş la această infracţiune a celor doi „parlamentari”: Marius Dugulescu şi Dănuţ Liga.
Dacă preşedintele Romaniei luptă cu adevărat cu ticăloşii şi sistemul ticăloşit, a venit vremea să dovedească acest lucru!
Honor et patria!
Vae victis!
Pentru SCMD F1 Buzău
Lt.col.(r) Dan Andrei