miercuri, 8 iunie 2011

Ce se ascunde în spatele manipulărilor marca Băsescu?


Guvernul pregăteşte impozitarea tuturor pensiilor
Toată lumea s-a întrebat de ce, în urmă cu două săptămâni într-un interviu la TVR, Traian Băsescu a readus în discuţie chestiunea impozitării pensiilor. Mulţi s-au repezit să spună că preşedintele a vorbit doar aşa, ca să arate cât e de priceput în toate cele. Adevărul e însă altul. Regimul Băsescu-Boc se pregăteşte asiduu să impoziteze toate pensiile, chiar şi cele sub 1.000 lei. Iar pentru a-şi duce acest scop la îndeplinire cu succes, marii specialişti în diversiuni de la Cotroceni au avut grijă să arunce pe piaţă zeci de perdele de fum.
Traian Băsescu în interviul de la TVR, din 19 ma, spunea: "Personal, aş fi preferat impozitarea temporară a pensiilor cu 10%, chiar dacă acest lucru ar fi adus fluierături în plus. Deci alternativa era ca guvernul să reducă toate pensiile cu 10%. Însă «marii bărbaţi» conduceau ţara, inclusiv cei de la PDL nu au acceptat această soluţie, ceea ce a fost o greşeală din punctul meu de vedere".
După ce s-a discutat o zi pe seama celor afirmaţiilor lui Băsescu legate de impozitare, şi cei mai mulţi au răsuflat uşuraţi crezând că preşedintele a vorbit doar aşa, ca să-şi dea importanţă, fără a avea intenţii ascunse, opinia publică a fost aruncată în vîrtejul altor aşa-zise breaking-news-uri: aducerea cu mascaţi la DNA a senatorului PDL Mircea Banias, arestarea lui Laurenţiu Mironescu, secretarul general al MAI, descinderile de vodevil din Portul Constanţa, modificarea Constituţiei etc...
La două săptămâni după acel interviu avem confirmarea faptului că Băsescu nu a aruncat de pomană chestiunea cu impozitarea pensiilor şi că în spatele diversiunilor cotroceniste guvernul lui Traian Băsescu, reprezentat de Emil Boc, se pregăteşte de încă o masacrare a veniturilor pensionarilor. Şi pentru că o asemenea veste cruntă pentru români nu poate fi dată aşa ca un trăsnet, aparatul de propagandă al PDL aruncă momeala pentru a pregăti terenul pentru lansarea anunţului bombă. O dovadă extrem de elocventă în acest sens este un mini-sondaj (vezi foto) lansat miercuri 1 iunie 2011, pe blogul uneia dintre principalele comunicatoare ale regimului Băsescu-Boc, Andreea Paul Vass, consilierul economic al prim-ministrului. Întrebarea pusă de Andreea Paul Vass (poreclită Elena Udrea a lui Boc) arată cât se poate de clar care sunt intenţiile guvernului: "Sunteţi de acord cu impozitarea pensiilor?".
Pensionari, guvernul Băsescu-Boc vă pregăteşte ceva! Ceva rău, din păcate.
Accesari: 4264
Publicat Vineri, 03 iunie 2011