marți, 9 februarie 2010

Buna ziua pentru toti cei interesati sa adere la infintarea unei filiale SCMD in Buzau.
Voi/vom posta articole pe blog in momentul cand sunt intrunite conditiile de infintare a filialei, adica 15 persoane, militari, politisti, servicii secrete si care sa fi aderat deja la SCMD!

Un comentariu:

  1. CITESTE SI DA MAI DEPARTE
    Marcus Ciero,vorbind lui Caesar, Pompey, Crassus si senatului Roman:
    „O natiune poate supravietui nebuniilor proprii, si chiar ambitiei, dar nu poate supravietui tradarilor din interior.

    Un inamic stând la poarta este mai putin formidabil, pentru ca acesta este cunoscut si îsi poarta steagul în mod deschis împotriva cetatii.

    Dar tradatorul se misca liber printre cei din interiorul portilor, murmurul lui viclean susurând pe toate aleile, auzite chiar pe holurile guvernului.

    Pentru ca tradatorul nu pare a fi tradator. Vorbeste cu accent similar cu cel al victimelor lui, poarta chipul si hainele lor, apelând la sentimentele profunde ale inimilor tuturor oamenilor.

    Putrezeste sufletul unei natiuni; lucreaza în secret si necunoscut în noapte, sa submineze stâlpii unui oras; infecteaza corpul politic pentru ca acesta sa nu mai reziste".
    Cat adevar graieste! Nu cumva este similar cu ce este la noi?(a nu se intelege ca e identic)

    Prin OG.7/1998,emisa de un ministru al apararii pe nume Victor Babiuc(partidul democrat),s-a dorit decimarea armatei.La 12 ani un prim-ministru tot partidul democrat doreste batjocorirea pensionarilor militari dar si a celor care primesc pensie de urmas.Nu putem accepta sa fim calcati in picioare.Drept pentru care: "Urasc tradarea si hotia,iar cu minciuna sunt vrajmas,Caci ele murdaresc mandria, curate-i inimi de ostas!"

    RăspundețiȘtergere