marți, 31 iulie 2012

COMUNICAT
Miercuri 01 august 2012, ora 11.00, la Sala de Sedințe a Consiliului Județean Buzău din b-dul N. Bălcescu, va avea loc o întânlire de lucru a pensionarilor militari din structurile de apărare, ordine publică și siguranță națională, întâlnire ce va avea loc în prezența d-nei Sîrbu Simona Luminița, consilierul Ministrului aparării naționale, președintele Comisiei pentru elaborarea actelor normative care să reglementeze reconstrucția sistemului de pensii militare ocupaționale și d-nul deputat George Scutaru - vicepreședintele Comisiei de Apărare a Camerei Deputaților.
Se vor prezenta și dezbate probleme privind "Proiectul de lege privind pensiile militare de stat"
Vă rugăm să consultați "Proiectul de lege privind pensiile militare de stat" afișat și pe blogul SCMD al filialei 1 Buzau și vă rugăm să prezentați punctele de vedere și propunerile dumneavoastră în cadrul acestei adunări.
Pentru operativitate propunerile pot fi prezentate și pe listinguri printate sau alti suporti de stocare (CD-uri, DVD-uri, stick-uri de memorie,etc.)
La această adunare pot participa toate categoriile de pensionari din sistemul de apărare, ordine publică și siguranță națională interesate, membri sau nemembri ai SCMD.

B.Op. al Filialei 1 Buzău a SCMD