luni, 28 februarie 2011

COMUNICAT

VA PUNEM LA DISPOZITIE LINK-UL CATRE SITE-UL DOMNULUI AV. GILCA COSTEL UNDE PUTETI ACCESA TABELELE CU MEMBRII FILIALEI BUZAU CARE AU DEPUS DOSARELE IN INSTANTA LA FILIALA 1 BUZAU.
ACESTA ESTE: http://www.costelgilca.ro/militari/pensii-militari.html
VA MAI PUNEM LA DISPOZITIE LINK-UL CATRE TRIBUNALUL BUZAU PENTRU A ACCESA DOSARELE DEPUSE: http://noulportal.just.ro/InstantaDosareLista.aspx?idInstitutie=114
PENTRU MAPN:2902-2907/114/2011
PENTRU MAI:2892-2893/114/2011

BO SCMD F1 BUZAU

duminică, 27 februarie 2011

PUNCT DE VEDERE INTERESANT


Se face referire la ordinul sefului SMG (cel cu recalcularea pana la finele lui martie

In atentia

Domnului general-locotenent Ion Oprisor,
consilier de stat, secretarul CSAT


Va supun atentiei urmatoarea problema reiesita in urma luarii la cunostinta a continutului Ordinului SMG nr. 17/2011.

In fapt:
1. Ideea coroborarii activitatii structurilor cu responsabilitate din cadrul MApN in recalcularea/revizuirea pensiilor militare de stat poate fi apreciata ca necesara.
2. Potrivit antetului, a numarului si a functiei semnatarului documentului, precum si a continutului abordat, documentul este nul de drept.

In drept:
1. Constitutia Romaniei, art. 1 al.(3) - "stat de drept", adica un stat in care se respecta legea -.
2. Legea nr. 346/2006, art 12 - atributiile SMG sunt numai in domeniul militar -.
3. Legea nr. 346/2006, art 15 - Directia management resurse umane, se subordoneaza direct ministrului apararii nationale -.
4. Legea nr. 346/2006, art 17 - Directia financiar-contabila, se subordoneaza direct ministrului apararii nationale -.
5. Legea nr. 346[2006, art 33, al (3) - seful SMG emite ordine cu continut militar si dispozitii, potrivit domeniilor de competenta -.

In concluzie:
1. Avand in vedere problematica, un ordin trebuia sa fie emis de catre ministrul apararii nationale, cu sarcini catre structurile subordonate in mod direct.
2. Seful SMG putea sa emita o dispozitie cu continut administrativ adresata structurilor subordonate pentru sprijinirea indeplinirii eventualului ordin al ministrului apararii nationale.
3. Se poate presupune ca proiectul documentului nu a fost promovat potrivit prevederilor legale, prin compartimentul de specialitate responsabil cu analiza proiectelor de regulamente, ordine, dispozitii, instructiuni, care ar fi trebuit sa sezizeze aspectele supuse atentiei dumneavoastra.

4. Exista riscul adresarii la justitie, atat pentru anularea documentului, cat si, eventual, pentru sanctionarea semnatarului documentului, pentru abuz in serviciu.

Comandor (rez.) ing. Av. Nicolae Ivaschescu
010802 Bucuresti 12, Sector 1, Str. Popa Tatu nr. 35, Et. 1, Ap. 5
Tel: 0744 87 85 44

sâmbătă, 26 februarie 2011

COMUNICAT

IN URMA ADUNARII GENERALE A FILIALEI 1 SCMD BUZAU DIN DATA DE 24 FEBRUARIE 2011 A FOST VOTATA SI ALEASA O NOUA COMPUNERE A BIROULUI OPERATIV, O COMISIE DE CENZORI, PRECUM  SI O NOUA STRUCTURA A ACESTUI BIROU OPERATIV.
POSTAM MAI JOS NOUL BIROU OPERETAV SI NOUA STRUCTURA A ACESTUIA.
Noua compunere a Biroului Operativ al SCMD Filiala 1 Buzau

Nr.crt.
Functie
Nume si prenume
Telefon
 1.  
Presedinte
Moldovan Traian Marius(cpt.cdor.rez.) MApN
0745-105778
 1.  
Vicepresedinte
Andrei Dan(lt.col.rez)MApN
0744-380365
 1.  
Vicepresedinte
Androne Mihai(col.rez.) MApN
0732-751348
 1.  
Vicepresedinte
Alexe Florinel(lt.col.rez.)MAI
0746-075381
 1.  
Vicepresedinte
Balaianu Nae(lt.col.rez) MApN
0723-644317
 1.  
Vicepresedinte
Banica Liviu(mr.rez.) MApN
0723628676
 1.  
Vicepresedinte
Borjoc Ricu(lt.col.rez.) MApN
0721-269862
 1.  
Vicepresedinte
Neacsu Valeriu(lt.col.rez.) MApN
0720-012745
 1.  
Vicepresedinte
Olaru Ionel(col.rez.)MAI
0744-121136
 1.  
Vicepresedinte
Nita Aurel(cdor.rez.)MApN
0741071658
0736-601117
 1.  
Vicepresedinte
Popoiu Fanel(col.rez.)MApN
0744305318
 1.  
Secretar
Codescu-Nicolae Adrian(lt.cdor.rez.) MApN
0741-072679
0736-601119

Noua structura a Biroului Operativ al SCMD Filiala 1 Buzau

1.      Compartimentul organizare si evidenta
a.      Moldovan Marius(sef comp.)
b.      Codescu Adrian
c.       Alexe Florinel
d.      Banica Liviu
2.      Compartiment comunicare si relatii publice
a.      Andrei Dan(sef comp.)
b.      Androne Mihai
c.       Nita Aurel
d.      Borjoc Ricu
3.      Compartiment financiar contabil
a.      Neacsu Valeriu(sef comp.)
b.      Balaianu Nae
                                                              i.      Comisie Cenzori
Jureschi Vasile
Ionescu Constantin
Dumitrascu Virgil
4.      Compartiment juridic
a.      Olaru Ionel(sef comp.)
b.      Androne Mihai
c.       Balaianu Nae
5.      Compartiment administrativ si logistica
a.      Balaianu Nae(sef comp.)
b.      Popoiu Fanel
c.       Borjoc Ricu

BIROUL OPERATIV AL SCMD F1 BUZAU

vineri, 25 februarie 2011

Nu mai aruncati banii pe fereastra


Catre toti cei interesati

La fiecare etapa a bataliei juridice, dupa ce SCMD a initiat si castigat ceva, au aparut voitorii de bine gata sa o ia de la inceput, pe sume piperate, ca sa se obtina ceea ce era deja obtinut.
Cei care se dau de ceasul mortii acuzandu-ne, din ordin basescian, de delapidari si fraude,  in conditiile in care cotizatia lunara, de valoarea unui pachet de tigari, este utilizata in proportie de 90% pe procese si actiuni, au dat cu multa larghete sume reprezentand cotizatia pe 10 - 60 de ani ca sa obtina vant.
Va informam prin prezenta ca, in ceea ce priveste Legea 119/2010, pe 18 martie vom fi la a treia infatisare pe fond, alaturi de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii.
In ceea ce priveste OUG 1/2011, dl. avocat Costel Galca garanteaza ca Guvernul nu mai are nici o sansa deoarece a mers din incalcare in incalcare a legilor pana la blocare totala. Procesele vor continua in tara si vom castiga in tara.
Referitor la Curtea Europeana de Justitie de la Luxemburg, dl avocat Costel Galca este singurul roman care a lucrat vreodata acolo. Vom actiona si acolo, in grup foarte restrans, dar in numele intregului sindicat, pe discriminare, deoarece in momentul in care ai introdus actiunea la Luxemburg toate procesele din tara se suspenda.
In acesta situatie, la Luxemburg vor actiona cateva persoane in numele SCMD suspendandu-si actiunile personale in instanta. Va atragem insa atentia ca in afara transferului de pensie dintr-o tara in alta, legislatia europeana privind pensiile, datorita marilor diferente de la tara la tara, inca nu este reglementata.
In concluzie, chiar daca vom fi injurati, ca de obicei, atragem atentia celor interesati ca, daca declanseaza actiuni personale, risca sa nu castige nimic la Luxemburg si sa piarda totul in tara.
Sindicatul va actiona si la Luxemburg si in tara si garanteaza victoria, chiar si intr-o tara anormala ca Romania, in care Guvernul a introdus dementa juridica.

COMUNICAT

RUGAM PE TOTI MEMBRII DE SINDICAT DIN FILIALA  BUZAU SA DEA O "MANA DE AJUTOR "PT.  UTILAREA NOULUI SPATIU DIN BUZAU, STR. COL. BUZOIANU, NR.91(LA FOSTUL SEDIU AL GARDIENILOR PUBLICI). NOUL SEDIU ESTE FUNCTIONAL, DAR MAI TREBUIE ADUSE MULTE IMBUNATATIRI. PE ACEASTA CALE MULTUMIM TUTUROR ACELORA CARE NE-AU SPRIJINIT PT. DESCHIDEREA NOULUI SEDIU.
MULTUMIM ANTICIPAT!
CONDUCEREA BO SCMD F1 BUZAU

MITING

Ii asteptam pe militarii in rezerva si in retragere. Cei care se simt "beneficiari" pot sa ramana acasa!
Alaturi de noi vor fi pensionarii civili, profesorii, pilotii, functionarii publici, politistii, politistii de frontiera, vamesii, lucratorii din penitenciare, etc.
PLECAREA SPRE BUCURESTI SE VA FACE LA ORA 07.00, DE LA ACR, B-DUL UNIRII, VIS A VIS DE COMENDUIREA DE GARNIZOANA.

sâmbătă, 19 februarie 2011

COMUNICAT JURIDIC NR. 4 , BUZAU, 19/02/2011

CLARIFICĂRI

PRIVIND ACŢIUNILE SCMD - FILIALA 1 BUZAU EXISTENTE ÎN INSTANŢĂ SI COMUNICATUL NR. 4 AL DEPARTAMENTULUI JURIDIC, DIN 17.02.2011

Stimaţi colegi.
Pentru a elimina confuzia creată, ca urmare a publicării pe site-ul avocatului Gâlcă Costel a unor acţiuni în justiţie ale membrilor SCMD, vă prezint următoarele aspecte:
 • În luna ianuarie au fost depuse in instanţă acţiuni în constatare şi ordonanţă preşedinţială pentru SUSPENDAREA efectelor deciziilor noi de recalculare a pensiilor, ca urmare a împotrivirii Guvernului de a pune în executare Decizia nr.38/2011 prin care s-a suspendat definitiv şi irevocabil H.G. nr.735/2010. La acel moment filialele SCMD primeau primele plicuri pentru Pasul 1a), conform Ghidului de proceduri. Dacă nu apărea Ordonanţa de Urgenţă nr. 1/2011 aceste acţiuni erau perfect justificate. Până la judecarea în tribunal pentru ANULAREA deciziilor noi, o decizie favorabilă nouă pe acţiunile de constatare şi ordonanţă preşedinţială, ne-ar fi avantajat: s-ar fi suspendat operaţiunea de recalculare a pensiilor;
 • Pe data de 14.02 a.c. s-au deschis în instanţă acţiuni pentru ANULAREA deciziilor noi de recalculare a pensiilor, pentru Pasul 1a). Este prima acţiune de la Pasul 1 a) din setul de depuneri a acţiunilor de anulare a actelor administrative unilaterale (deciziile de recalculare a pensiilor). Pe 17.02.a.c. s-a predat la avocat al doilea val de plicuri cu documentele membrilor pentru anularea deciziilor noi. Aceste acţiuni s-au depus direct la tribunal(in mare parte), fară hotărâri ale comisiei de contestaţii;
 • Plicul de la Pasul 1b) este la filială. Nu s-a predat la avocat. Din săptămână care urmeaza va începe livrarea către avocat a plicurilor cu documentele de ANULARE a deciziilor noi de recalculare a pensiilor şi pentru Pasul 1 b), cu conditia ca  un membru al sindicatului, s-a primeasca prima hotărâre a comisiei de contestaţii la contestaţia trimisă casei de pensii. Aceste acţiuni se depun la tribunal, cu hotărâri ale comisiei de contestaţii.
ATENŢIE !, la cele două momente:
 1. la primirea răspunsului la contestaţia trimisă comisiei de contestaţii sau
 2. la expirarea termenului de 45 de zile în care trebuia să se primească răspuns la contestaţie.
 • Prezentaţi-vă la filială, unde se semnează în tabelul nominal destinat acestei acţiuni şi veţi depune cele două împuterniciri, al cărui model este prezentat dumneavoastra în Comunicatul nr.4 al Departamentului Juridic al SCMD. Dacă timpul vă permite prezentaţi-vă la filială, cu împuternicirea semnată, în două exemplare, pînă la consumarea unuia din cele două momente descrise mai sus;
 • Conducerea filialei 1 Buzau respectă în totalitate opţiunile membrilor de sindicat privind asistarea şi reprezentarea în instanţă, respectiv: prin avocaţi proprii sau prin avocatul SCMD.
Din nefericire, a apărut o categorie nouă de colegi: cei indiferenţi faţă de destinul lor. Sunt mulţi care s-au înscris ca membri, dar nu au depus documente nici la Pasul 1a), nici la Pasul 1b). Le vom respecta şi acestora decizia.
Vicepresedinte SCMD F1 Buzau 
Moldovan Marius

COMUNICAT JURIDIC NR.3 /19/02/2011

În atenția tuturor secretariatelor filialelor SCMD aflate sub asistența și reprezentarea juridică a avocatului Costel Gîlcă
(1) Vă comunicăm modelul de împuternicire pe care fiecare membru de sindicat, în două exemplare, trebuie să-l completeze la introducerea acţiunilor în instanță.

(2) Aceste împuterniciri NU SE DEPUN la actualele acțiuni de anulare a deciziilor de recalculare a pensiilor, respectiv pentru Pasul 1a).
(3) O împuternicire se introduce în plicul cu documentele de la Pasul 1b), pentru acţiunile viitoare de anulare a deciziilor de recalculare a pensiilor.
(4) O împuternicire se introduce în plicul cu documentele pentru acţiunile ce se vor formula împotriva deciziilor de revizuire a pensiilor, care vor fi emise în temeiul Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.1 / 2011.


Domnule Preşedinte,

Subsemnatul …………………………………………………......................,

domiciliat în …................................................................
….................................................................................,
CNP ……………………………………………...................., pensionar M.A.I./M.Ap.N./S.R.I., prin prezenta:

Împuternicesc conducerea SCMD să întreprindă toate demersurile necesare, precum şi orice acţiune prevăzută de lege, inclusiv de a formula acţiune în justiţie în numele meu, în vederea apărării drepturilor ce decurg din calitatea mea de pensionar militar.Data ....................................................................... Semnătura


DOMNULUI PREŞEDINTE AL SCMD


Notă: În concluzie, fiecare rezervist TREBUIE să solicite o împuternicire în minim 2 exemplare după modelul menţionat. Un exemplar se va ataşa la setul de documente pt. Pasul 1b deja existent la secretariat (contestarea deciziilor de pensie emise în ianuarie), un al 2-lea exemplar al împuternicirii se va ataşa - doar în urma primirii deciziilor de pensii revizuite - unui nou set de documente necesare pt. acţiuni în instanţă (urmează precizări). 
Vicepresedinte SCMD F1 Buzau
Moldovan Marius

joi, 17 februarie 2011

COMUNICAT JURIDIC NR. 1 /17/02/2011

SCMD FILIALA 1 BUZAU
VA PREZENTAM DOSARELE DEPUSE LA TRIBUNALUL BUZAU.
IN COMUNICATUL JURIDIC NUMARUL 2 PUTETI VIZUALIZA SI LISTELE MEMBRILOR DE SINDICAT CARE AU DEPUS ACTELE NECESARE REPREZENTARII IN INSTANTA DE CATRE AVOCATUL SOCEANU LIVIU.COMUNICAT JURIDIC NR.2 /17/02/2011

În vederea continuării acţiunilor în justiţie , pentru apărarea drepturilor legitime ale membrilor de sindicat  din SCMD Filiala 1 Buzau vă comunicăm următoarele:
1. Au fost depuse în instanţa locală (Tribunalul Buzau) , de către avocatul Soceanu Silviu desemnat de SCMD Bucuresti acţiunile care vizează anularea deciziilor de pensionare nou apărute, în lunile decembrie 2010, ianuarie 2011. Situaţia membrilor de sindicat care au deschis acţiuni la Tribunalul Buzau se prezintă astfel:
PENTRU MINISTERUL DE INTERNE URMATORII MEMBRII DE SINDICAT:
DOSAR 2892/114/2011 SI DOSAR 2893/114/2011
Nr.
crt.
Nume si prenume STRUCTURA
1 Alexandru Constantin mai
2 Alexe Florinel mai
3 Alionte Stelian Cristinel mai
4 Andronescu Viorel mai
5 Banica Constantin mai
6 Boboc Constantin  mai
7 Bucur Ion mai
8 Budulus Florin mai
9 Cojocaru Valareiu mai
10 Cosma Aurica mai
11 Dinu Petre mai
12 Dragu Vasile mai
13 Dumitrache Emil mai
14 Dumitrescu Gabriel Dan mai
15 Eftimie Gheorghe mai
16 Emilian Teodor mai
17 Ghioca Floarea mai
18 Ion P. Nicolae mai
19 Ionita Florica Doina mai
20 Ispas Corneliu mai
21 Jercan Nicu mai
22 Jipa Vasile Tudorel mai
23 Lecu Aurel mai
24 Lupu Ionel mai
25 Lupu Paraschiva mai
26 Macovei Nae mai
27 Macsinescu Aurel mai
28 Mihai Viorel mai
29 Moraru Vasile mai
30 Nita Viorel mai
31 Olaru Ionel mai
32 Olteanu Marin mai
33 Omoiu Ion mai
34 Omoiu Maria mai
35 Pascu Gheorghe mai
36 Popescu Alexandru mai
37 Radu Nicusor mai
38 Rapiteanu Stefan mai
39 Saftoiu Gheorghe mai
40 Spanu Alexandru Dan mai
41 Staicu Virgil mai
42 Stanila George mai
43 Visoiu Mircea mai
PENTRU MINISTERUL APARARII URMATORII MEMBRII DE SINDICAT:
DOSAR 2906/114/2011 SI DOSAR 2907/114/2011

Nr.
crt.
Nume si prenume STRUCTURA
1 Albu Emil mapn
2 Aldea Dan mapn
3 Aldea Petrus mapn
4 Aldea Valentin Mircea mapn
5 Alexandru Gabriel mapn
6 Andrei Dan mapn
7 Androne Constantin mapn
8 Apostol Alexandru mapn
9 Apostol Ioan mapn
10 Arbore Alexandru Mihai mapn
11 Aristotel Marian mapn
12 Bacescu Gheorghe mapn
13 Balaianu Nae mapn
14 Balan Paul mapn
15 Balas Teodor mapn
16 Balica Neculai mapn
17 Banescu Oprea mapn
18 Banica Nicu Liviu mapn
19 Baranga Dumitru mapn
20 Barbulescu Marius Mihai mapn
21 Basceanu-Dumitru mapn
22 Bisceanu Constantin mapn
23 Bojoaica Elena mapn
24 Bonciu Constantin mapn
25 Bordei Gheorghe mapn
26 Borjoc Ricu mapn
27 Botez Ilie mapn
28 Botezatu Vasile-Sorin mapn
29 Breazu Neculai mapn
30 Brebenel Stan mapn
31 Bubela Ioan mapn
32 Burducea Ovidiu-Vasile mapn
33 Busuioc Sorinel mapn
34 Cabel Monica Elena mapn
35 Calcan Anton mapn
36 Calin Relu mapn
37 Capatina Adrian mapn
38 Carciumaru Iancu mapn
39 Careja Septimiu Flavian mapn
40 Carjau Valeria mapn
41 Cazan Ionel mapn
42 Cerbu Iulian mapn
43 Cercel Costica mapn
44 Cercelaru Dorel mapn
45 Cercelaru Dumitru mapn
46 Chelaru Vasile mapn
47 Cheles Dumitru mapn
48 Chesculescu Ion  Mielu mapn
49 Chifu Valter Corneliu mapn
50 Chirita Iulian mapn
51 Cirnu Mihail Mirel mapn
52 Cocioaba Nicolae mapn
53 Codescu-Nicolae Adrian mapn
54 Codreanu Victor mapn
55 Coman A. Valeriu mapn
56 Coman Sever mapn
57 Constantin Adrian mapn
58 Constantin Gheorghe mapn
59 Constantin Gheorghe mapn
60 Corbuleac Horia mapn
61 Cormus Paul-Radu mapn
62 Cosconel Aurelian mapn
63 Costache Ion mapn
64 Craciun  Marcel Marian mapn
65 Craciun  Titi mapn
66 Craciun Ion mapn
67 Craciun Jean mapn
68 Crisanov Constantin mapn
69 Cristici Ion mapn
70 Croitoru Titi mapn
71 Csomos Gheorghe mapn
72 Curic Vasile mapn
73 Damian Ion mapn
74 Danciug Nicusor mapn
75 David Florentin mapn
76 David Vasile mapn
77 Dinescu Dumitru Lucian mapn
78 Dinu Constantin mapn
79 Dobre Aurel mapn
80 Dobre Sterea mapn
81 Dobrescu Victor mapn
82 Doiciu Ion mapn
83 Dragan Elena mapn
84 Dragomir Ion mapn
85 Dragulescu Decebal mapn
86 Dulea Niculina mapn
87 Dumitrascu Virgil mapn
88 Dumitrescu Aurelian mapn
89 Dumitrescu Benonica mapn
90 Dumitrica Neculai mapn
91 Dumitru Ion mapn
92 Elefterescu Adrian mapn
93 Ene Ion mapn
94 Enescu Catalin Gheorghe mapn
95 Enescu Eugen George mapn
96 Fat Viorel mapn
97 Filip I. Stan mapn
98 Filip Neculai mapn
99 Filon Niculai mapn
100 Fratila  Eftimie mapn
101 Fratila Eugen mapn
102 Frincu George mapn
103 Fustei Constantin mapn
104 Gheorghe Daniel mapn
105 Gheorghe Doru Cristinel mapn
106 Gheorghe M. Doina mapn
107 Gherca Stefan mapn
108 Ghioca Danut mapn
109 Ghita Sofronie mapn
110 Ghita Vasile mapn
111 Ghizdeanu Gheorghe Ion mapn
112 Gogu Liviu mapn
113 Goia   Mihai mapn
114 Gradinaru Ioan mapn
115 Grigore Marian mapn
116 Grigorescu Nicolae mapn
117 Grigorici Gheorghe mapn
118 Guthy Sorin mapn
119 Hoinaru Ioan mapn
120 Huiala Dumitru mapn
121 Ilie Eugen mapn
122 Ilie Marius-Ion mapn
123 Iojoiu Iulian mapn
124 Ionescu Constantin mapn
125 Ionescu Cristian mapn
126 Ionescu Gheorghe mapn
127 Ionescu Laurentiu Costel mapn
128 Iordache Petrica mapn
129 Iordachescu C-tin Cristian mapn
130 Iordan Marian mapn
131 Iorga Aurel mapn
132 Iosif Valeriu mapn
133 Ispas Edmond mapn
134 Ivan Ion mapn
135 Ivan Neculai mapn
136 Jalba Cristinel mapn
137 Jureschi Vasile mapn
138 Lahovari Alexandru mapn
139 Lascu Stefan mapn
140 Lescai Mihai mapn
141 Lica Marian mapn
142 Livint Neculai mapn
143 Luca Dan mapn
144 Luca Vasile mapn
145 Luca Vasile mapn
146 Lupsa Dumitru mapn
147 Lupu Iancu mapn
148 Lupu Nicolae mapn
149 Maciuca Gheorghe mapn
150 Macovei Ion mapn
151 Manaila- Petrescu Camelia-Mioara mapn
152 Manaila- Petrescu Constantin mapn
153 Mandroiu Dumitru mapn
154 Manolea Pavel mapn
155 Maracine Cornel Ion mapn
156 Marcu Ioan mapn
157 Margaritescu Dumitru Flavius mapn
158 Mariciuc Doru Florin mapn
159 Marin Ion mapn
160 Marin Nicolae mapn
161 Marinescu Nicolae Adrian mapn
162 Micu Virginel mapn
163 Minoiu Petrica mapn
164 Mircea Dumitru mapn
165 Mitrache Marian anulat
166 Mitrea Gaby Rodion mapn
167 Mitrea Stefan mapn
168 Moise Constantin mapn
169 Moldovan Traian Marius mapn
170 Motoc Antohe Gheorghe mapn
171 Muha Eduard mapn
172 Munteanu Victor mapn
173 Nastase Gheorghe mapn
174 Nastase Victor mapn
175 Neacsu Valeriu mapn
176 Neagu Ion mapn
177 Neagu Vasile mapn
178 Nedelcu Iordache mapn
179 Negoita Ion mapn
180 Negrea Florica mapn
181 Netcu Enache mapn
182 Nistor Cornel mapn
183 Nita Aurel mapn
184 Oana Claudiu Aurel mapn
185 Olteanu Laurentiu-Florentin mapn
186 Onofrei Pavel mapn
187 Oprea Dumitru mapn
188 Oprea Dumitru mapn
189 Oprescu Marius-Fanel mapn
190 Panciu Constantin mapn
191 Papuc Cristian-Laurentiu mapn
192 Paun Ion mapn
193 Penteliciuc Ionel mapn
194 Pertea Vasile Gheorghe mapn
195 Pescaru Aurel mapn
196 Popescu Constantin Ioan mapn
197 Popescu Remus mapn
198 Popoiu Fanel mapn
199 Prahoveanu Mihaila mapn
200 Preda Petre Cezar mapn
201 Predoiu Gabriel mapn
202 Prefit Cristinel Eugen mapn
203 Punga Ionel mapn
204 Pupaza Vasile mapn
205 Pusca Viorel mapn
206 Radu Aurelian mapn
207 Radu Gheorghe mapn
208 Radu Gheorghe mapn
209 Radu Ion mapn
210 Radu Vasile mapn
211 Radulescu Bebi mapn
212 Raduta Anton mapn
213 Rosca Luige mapn
214 Rosioru Robert Mugurel mapn
215 Rotaru Viorel mapn
216 Rusiu Mircea mapn
217 Rusu Dimitrie mapn
218 Rusu Jean mapn
219 Rusu Petrica mapn
220 Samnson Valerica mapn
221 Sandu Gheorghe mapn
222 Sandu Gicu mapn
223 Scantei Adrian Constantin mapn
224 Schipor Dimitrie mapn
225 Serban Petrache mapn
226 Sisea Constantin mapn
227 Slatineanu Catalin mapn
228 Spinu Nicolae mapn
229 Staicu Danut mapn
230 Staicu Nicolae mapn
231 Stan Ion Rusland mapn
232 Stana Dumitru mapn
233 Stanciu Aurel mapn
234 Stanciu Danut mapn
235 Stanciu Luca mapn
236 Stancu Gelu Gheorghe mapn
237 Stancu Ionel mapn
238 Stanila Angela mapn
239 Stavarachi Florin mapn
240 Stefan Constantin mapn
241 Stefan Craciun Nicolae mapn
242 Stefan Gheorghe mapn
243 Stere Constantin mapn
244 Stoian Marcel mapn
245 Stoica Marian mapn
246 Stoilescu Vasile mapn
247 Suman Teodor mapn
248 Surduc Vasile mapn
249 Surlaru Emil mapn
250 Tache Cristian mapn
251 Tapalaga Petru mapn
252 Tiglea Danut Stefan mapn
253 Tohaneanu Angel-Ion mapn
254 Toma Georgel mapn
255 Tudor Liviu Adrian mapn
256 Turcu Dinca mapn
257 Udrea Niculai mapn
258 Ulianov Constantin mapn
259 Uruc Maria mapn
260 Vaideanu Vasile mapn
261 Vasilescu Gabriel Eugen mapn
262 Vidu Constantin mapn
263 Zamfir Leonard mapn
264 Zarea Victor mapn