marți, 24 mai 2011

UPDATE 2 ! DE RETINUT SI DE SANCTIONAT

Astazi, 24 mai, s-au  continuat dezbaterile pe aprobarea OUG nr.1/2011. Din partea SCMD sunt prezente doamnele Cobuz Elena si Caloianu Monica. MApN este reprezentat de secretarul de stat Ozunu si gl. Lupu, care initial au sustinut  amendamentele Comisiei pt. aparare. 
S-a terminat dezbaterea proiectului, iar dl.Ozunu a intors-o brusc, dupa ce a primit un telefon. Acesta, impreuna cu dl. Gherghina au determinat pe membrii Comisiei pt. munca sa respinga amendamentele noastre. A ramas cum au vrut pdl-ii. Fericire ! 
Este cea mai mare bataie de joc la adresa rezervistilor militari! Totul este un circ. Trebuie sa stiti acest lucru. Nu uitati ce ne-au facut si ce ne fac cei de la putere(PDL, UNPR, UDMR, Minoritati) pentru ca se apropie alegerile de la anul, 2012.  Prin orice mijloace trebuie sa luptam ca aceasta ciuma portocalie sa dispara din Parlament, sa dispara din zona politica. Pana la anul nu stiim daca vor fi inlaturati de la putere. Cred ca ar fi timpul ca toti cei afectati dintre noi sa se implice asa cum considera fiecare, cum se pricepe fiecare, sa se implice  intro lupta totala impotriva ciumei portocalii. Mai ramane sa vedem ce se intampla cu votul pe OUG 1/2011 in plenul Camerei Deputatilor.
O sa va tinem la curent cu acest aspect!